Paméla Menzo (1975) haar theatercarrière begint als ze in 1999 wordt gevraagd voor de hoofdrol in de fysieke voorstelling Pop van Unieke zaken. En is de liefde voor het spelen en toeren geboren. Na in een aantal verschillende jeugdvoorstellingen te hebben gespeeld besluit ze naar de Mimeopleiding aan Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten te gaan waar ze in 2006 afstudeert met een voorstelling van Lotte van den Berg.

Na haar opleiding was ze o.a. te zien in De kortste eeuw van Orkater, Als Sherazade in de gelijknamige muziektheater voorstelling van Frank Groothof, Liggen op je rug van de Bonte Hond en in Gijsbrecht van Unieke Zaken. Tevens speelt Paméla al jaren de succesvolle animatieserie de Sprookjesboom in, door middel van motion capture techniek. Van deze serie is nu net een bioscoopfilm verschenen. Paméla heeft tevens veel productiewerk voor verschillende theatervoorstellingen gedaan, meest recentelijk voor de voorstelling Ederveenzaamheid van Arjan Ederveen.

Anne van Dorp (1979) studeerde in 2006 af aan de Mimeopleiding in Amsterdam. Sinds haar afstuderen werkt ze wisselend als regisseur/maker en speler. Als speler werkte ze onder anderen met Kenneth Homstad met wiens voorstellingen ze twee maal werden genomineerd voor de VSCD-Mimeprijs. Ook werkte ze bij de Brandstichting, Blood for Roses en Anouke de Groot.

Haar eigen werk ontwikkelde ze in eerste instantie onder de vleugel van werkplaats het Gasthuis in Amsterdam. Waarna ze verder ging met voorstellingen maken voor o.a. theaterfestival Over Het IJ en Theater Het Amsterdamse Bos. Anne’s interesse ligt niet uitsluitend in het theater, de afgelopen jaren werkte ze meerdere malen samen met filmmaker Daan Bakker. Bij de twee korte films Bukowski en Jacco’s Film deed ze de regieassistentie en bij de kinderserie hoe het echt zit voor de VPRO, was ze verantwoordelijk voor casting en kostuums.