Paméla Menzo (1975) studeerde in 2006 af aan de Mimeopleiding in Amsterdam. Na haar opleiding was ze o.a. te zien in De kortste eeuw van Orkater, Als Sherazade in de gelijknamige muziektheater voorstelling van Frank Groothof, in Liggen op je rug van de Bonte Hond, Gijsbrecht van Unieke Zaken en Krabat van de Ulrike Quade Company. Naast haar werk in het theater werk Paméla ook als producent. Ze werkte als programmeur op kunstenaars sociëteit De Kring in Amsterdam en is momenteel werkzaam als programmeur / creative producer bij Kunstmuseum M in Almere.

Anne van Dorp (1979) studeerde in 2006 af aan de Mimeopleiding in Amsterdam. Sinds haar afstuderen werkt ze wisselend als regisseur/maker en speler. Als speler werkte ze onder anderen met Kenneth Homstad met wiens voorstellingen ze twee maal werden genomineerd voor de VSCD-Mimeprijs.
Haar eigen werk ontwikkelde ze in eerste instantie onder de vleugel van werkplaats het Gasthuis in Amsterdam. Waarna ze verder ging met voorstellingen maken voor o.a. theaterfestival Over Het IJ en Theater Het Amsterdamse Bos.  Ze werkte meerdere malen samen met regisseur Roswitha Bergmann als bewegingscoach bij operatheater producties van OTA en Stichting Wolf.  Als regieassistent werkt ze o.a. bij De Ulrike Quade Company, Jeugdtheater gezelschap Het Houten Huis en met filmmaker Daan Bakker. Samen met Daan Bakker werkte ze aan een korte serie voor de VPRO en de speelfilm ‘Quality Time’ die in 2017 in première ging op het IFFR en werd genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste regie en beste film.